Odlacz i udostepniaj opcje. Uniemożliwianie innym osobom dodawania zdjęć do albumu

Zaczekaj, aż urządzenie pojawi się w sekcji Urządzenia w lewej części okna programu iTunes. Aby dostosować ustawienia w celu udostępniania w serwisach społecznościowych: Przejdź do swojego profilu i dotknij pozycji. Wybierz osobę, której chcesz przestać udostępniać swoje położenie. Otrzymywanie powiadomień, gdy znajomy przybędzie do określonego miejsca, opuści je lub w nim nie przebywa Otwórz aplikację Lokalizator i wybierz kartę Osoby. Skontaktuj się z dostawcą , aby uzyskać dodatkowe informacje. Otwieranie witryny Windows Update Upewnij się, że komputery znajdują się w tej samej sieci.

Anuluj Udostępnianie firmie Apple danych analizy, diagnostyki i użycia Apple prosi klientów o pomoc w ulepszaniu systemu iOS przez Odlacz i udostepniaj opcje od czasu do czasu danych analizy, diagnostyki i użycia. Apple zbiera te informacje w sposób anonimowy.

Gdy robisz zdjęcie lub kręcisz film w aplikacji Instagram, możesz włączyć lub wyłączyć udostępnianie w poszczególnych serwisach społecznościowych takich jak Facebook lub Twitter.

Jeśli masz system iOS 10 lub nowszy do wersji iOS Możesz także dostosować ustawienia dotyczące analiz iCloud oraz ulepszania funkcji związanych ze zdrowiem i sprawnością lub trybu wózka inwalidzkiego.

Po włączeniu opcji Wysyłaj automatycznie pojawi się dodatkowa opcja Wysyłaj do deweloperów programów.

Odlacz i udostepniaj opcje

Pozwala ona firmie Apple na przesyłanie danych o aplikacjach oraz statystyk ich użycia deweloperom, którzy mogą dzięki temu ulepszać swoje oprogramowanie. System iOS 4 lub starszy Domyślnie wyrażenie zgody na przekazywanie tych informacji jest jednorazową decyzją.

Zarządzanie swoimi polubieniami i komentarzami

Aby zmienić tę decyzję, można za pomocą programu iTunes wyzerować ostrzeżenia dotyczące urządzenia z systemem iOS 4 lub Odlacz i udostepniaj opcje. Zaczekaj, aż urządzenie pojawi się w sekcji Urządzenia w lewej części okna programu iTunes.

Odlacz i udostepniaj opcje

Wybierz urządzenie i kliknij opcję Wyzeruj ostrzeżenia u dołu ekranu podsumowania. Jeśli nie widać tej opcji, kliknij ikonę urządzenia prawym przyciskiem myszy na komputerze Mac lub PC lub kliknij ją z naciśniętym klawiszem Control na komputerze Maca następnie z menu skrótów wybierz polecenie Wyzeruj ostrzeżenia.

Odlacz i udostepniaj opcje

Jeśli nie widzisz powyższego okna Odłącz urządzenie od komputera. Otwórz aplikację na urządzeniu. W przypadku używania systemu iOS 2.

Podłącz urządzenie i zsynchronizuj je z programem iTunes. Powinny zostać ponownie wyświetlone opcje umożliwiające zaakceptowanie bądź odrzucenie propozycji zbierania informacji diagnostycznych.

  • Opcje udostepniania tabeli czapek
  • Anulowanie udostępniania albumu i zarządzanie ustawieniami - Komputer - Zdjęcia Google - Pomoc
  • Udostępnianie plików przez sieć w systemie Windows 10
  • NASDAQUE moze rozpoczac kryptografie marketingowa
  • Łączenie się z projektorem lub komputerem
  • Udostepnij swoja strategie handlowa
  • Otwórz aplikację Lokalizator i wybierz kartę Osoby.
  •  Вот что я хочу сказать.

Przedstawione informacje dotyczące produktów, które nie zostały wyprodukowane przez firmę Apple, bądź niezależnych witryn internetowych, które nie są kontrolowane ani testowane przez firmę Apple, nie mają charakteru rekomendacji. Firma Apple nie ponosi odpowiedzialności za wybór, działanie lub wykorzystanie witryn bądź produktów innych firm.

Odlacz i udostepniaj opcje

Firma Apple nie składa żadnych oświadczeń dotyczących dokładności ani wiarygodności witryn internetowych innych firm. Skontaktuj się z dostawcąaby uzyskać dodatkowe informacje. Data publikacji:.

Otwieranie witryny Windows Update Upewnij się, że komputery znajdują się w tej samej sieci. Na przykład, jeśli komputery nawiązują połączenie z Internetem za pośrednictwem routera bezprzewodowego, upewnij się, że wszystkie one łączą się za pośrednictwem tego samego routera bezprzewodowego. Jeśli korzystasz z sieci Wi-Fi, ustaw ją jako prywatną. Aby dowiedzieć się, jak to zrobić, zobacz Ustawianie sieci Wi-Fi jako publicznej lub prywatnej w systemie Windows