Opcje udostepniania po zakonczeniu

Dotyczy to również ich głosu i identyfikatora PSN, jeśli gracie w trybie wieloosobowym. By dowiedzieć się więcej, zajrzyj do Wiki online lub po prostu pobierz aplikację i zacznij z nią eksperymentować! Dlaczego w przeglądarce Chrome klip wideo zatrzymuje się podczas udostępniania ekranu w Skypie w przeglądarce?

Jeśli w grze dostępne są tryby wieloosobowe, możecie grać w nie razem dzięki funkcji Share Play, nawet jeśli tylko jedno z Was posiada grę.

Udostępnianie zawartości na komputerze Mac

Dowiedz się więcej o funkcji Share Play Jak mogę bezpiecznie udostępniać materiały? Chcemy, by udostępnianie materiałów PS4 w Internecie było dobrą zabawą dla wszystkich.

Opcje udostepniania po zakonczeniu Wplyw opcji zapasow pracownikow na przeplywy pieniezne

Oto kilka wskazówek, które zapewnią bezpieczeństwo Tobie i młodszym graczom w Twojej rodzinie: Nigdy nie udostępniaj żadnych danych osobowych.

Jeśli nadajesz na żywo za pomocą kamery PlayStation, postaraj się, by na ekranie nie było widać niczego, co pozwoliłoby zidentyfikować Twoją tożsamość lub miejsce zamieszkania.

Opcje udostepniania po zakonczeniu Opcje udostepniania pracownika

Nie udostępniaj danych innych osób bez ich zgody. Dotyczy to również ich głosu i identyfikatora PSN, jeśli gracie w trybie wieloosobowym.

  1. Udostępnianie rozgrywki Funkcja Share Play umożliwia dwóm graczom biorącym udział w tej samej imprezie współdzielenie ekranu gry.
  2. Udostępnianie zawartości podczas spotkania w aplikacji Teams - Pomoc techniczna pakietu Office
  3. Jak udostępnić ekran w Skypie? | Pomoc techniczna Skype
  4. Anulowanie udostępniania albumu i zarządzanie ustawieniami - Komputer - Zdjęcia Google - Pomoc

Skonfiguruj kontrolę rodzicielską dla młodszych graczy. Rodzice i opiekunowie mają do dyspozycji zestaw narzędzi do zarządzania rodziną, w który mogą aktywować kontrolę rodzicielską ograniczającą możliwości udostępniania i interakcji młodych ludzi w Internecie. Funkcji Share Play można używać jednorazowo przez maksymalnie 1 godzinę. Po upływie 1 godziny od dołączenia gościa do sesji Share Play zostanie ona zakończona automatycznie.

Zarządzanie swoimi polubieniami i komentarzami

Pozostały czas korzystania z funkcji Share Play można wyświetlić na ekranie imprezy. Po zakończeniu, zdjęcie lub witryna sieci Web zostanie udostępniona do Skype i zostaniesz zabrany z powrotem do miejsca, w którym byłeś.

Wykonaj następujące czynności, aby udostępnić je na telefonie lub tablecie z Androidem. Otwórz galerię zdjęć lub przeglądarkę. Naciśnij przycisk W zależności od używanej przeglądarki może być konieczne stuknięcie przycisku Więcej, aby wyświetlić przycisk Udostępnij w przeglądarce. Naciśnij pozycję Skype na liście opcji udostępniania. Jeśli wcześniej udostępniałeś je przez Skype'a, możesz też wybrać spośród kontaktów, którym często udostępniałeś w górnej części opcji udostępniania, aby natychmiast udostępnić go kontaktowi.

Co można robić przy użyciu funkcji Share Play

Wybierz kontakt, któremu chcesz udostępnić. W razie potrzeby wprowadź wiadomość. Wybierz sposób, w jaki chcesz wysłać zaproszenie, a następnie stuknij w Wyślij. Zapraszanie kolejnych osób do udostępnianego folderu lub pliku Jeśli masz już udostępniany folder lub plik, a dostęp do niego ograniczony jest tylko do zaproszonych osób, możesz udostępnić go kolejnym osobom. Stuknij w Udostępnij Stuknij w Dodaj osoby i wybierz sposób wysłania łącza.

Podaj inne żądane informacje i wyślij zaproszenie. Stuknij w Udostępnijstuknij w Pokaż osoby, a następnie stuknij w Wyślij łącze. Wybierz sposób wysłania łącza, podaj żądane informacje i wyślij zaproszenie. Zmienianie ustawień dostępu i uprawnień wszystkich osób Jeśli udostępniany folder lub plik należy do Ciebie, możesz w dowolnym momencie zmienić ustawienia dostępu do niego.

Uniemożliwianie innym osobom dodawania zdjęć do albumu

Zmiany ustawień dotyczą wszystkich osób, które otrzymały od Ciebie łącze do pliku. Tablica Współpracuj z innymi osobami w czasie rzeczywistym. Chcesz szkicować z innymi osobami i dołączyć swoje notatki do spotkania.

Microsoft Excel – Testowanie w sieci lokalnej. Tworzenie testów i ankiet (cz.13)

Jeśli nie chcesz już udostępniać ekranu, przejdź do kontrolek spotkania i wybierz pozycję Zatrzymaj udostępnianie. Uwaga: Udostępnianie okna nie jest dostępne dla użytkowników systemu Linux. Udostępnianie zawartości na komputerze Mac Jeśli korzystasz z komputera Mac, musisz udzielić aplikacji Teams uprawnienia do nagrywania ekranu komputera, zanim będzie można udostępnić.

Dodatkowe zasoby

Przy pierwszej próbie udostępnienia ekranu zostanie wyświetlony monit o udzielenie uprawnień. Z monitu wybierz pozycję Otwórz preferencje systemowe. Upewnij się, żew obszarze Nagrywanie ekranu wybrano usługę Microsoft Teams.

Wróć do spotkania i spróbuj ponownie udostępnić ekran.

Opcje udostepniania po zakonczeniu Jak handlowac opcjami binarnymi z RSI